5SavileRow_002.jpg

5 Savile Row, London

This niche modern office block is on the east side of Mayfair, Central London, a building nestled in with art galleries and bespoke suiting trades surrounding it. Cemento’s project was to help with the design, making and fitting of lightweight panelling to the rear walls to the reception area, the signage wall and the lift lobby doors surrounds. The panelling was crisply detailed with anodised aluminium inset frames. The natural material grey of our panels blends in neatly with the other interior elements including the large timber ceiling raft; all carefully lit with LED lighting with comfort given by the soft furnishing.  A well-designed tailored project that suits its particular neighbours well!!

Project partners: 

Overbury

TTSP - Architects

Savile Row - Cerberus

Product Featured:

Cemento Cast

Worktops

Cemento Lightweight

wall panelling

  • Pinterest - Grey Circle

Let's get pinning...

see pinterest board

Photographer Dave Parker
www.daveparker.org